arg irriterad ledsen. 30/10 - 11/12

jag är uppe nu och jag är ledig, fast iofs måste jag åka skidor direkt det blir ljust så jag hinner träna innan det blir mörkt. igår var jag så himla sur, arg och irriterad så jag orkade inte ens försöka skriva. istället fick jag väärldens utbrott, både på pappa och på mej själv och på jävla fucking fischer.

jag har ju köpt ett par klassiska fischerpjäxor, fischerskatepjäxorna var ju slut i hela Sverige och Finland, alla andra pjäxor är så sjukt breda men fischer var helt perfekta. dom både passade min fot perfekt, det kunde inte bli bättre och så var dom sjukt fina, jag blev kär!

men förra tävlingen så gick skon i två delar, halva sulan var lös. så vi reklamerade dom och jag ville ju ha ett par nya, meeen det fanns bara ett par strl 36,5 kvar, okej men jag testar ta sånna för det kan ju inte skilja så mycket på en halv storlek..

men att det gjorde! dom var typ en cm för långa i tån öven fast jag drog åt dom i hälen. ja har haft för stora pjäxor en gång och jag säger då aldrig igen. när dom är långa i tån viker sig pjäxan vid tårna och trycker in tårna så man inte kan röra dom sen och så får man skavsår i hälen.

rest in peace mina kära pjäxor ♥
Kommentarer

KOMMENTERA:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0