dragrace, tolka med bob, buffrand, tävling

dom senaste dagarna har jag jobbat på parkeringen med johanna när det var dragrace, ätit hamburgare som var våran lön som tack för vårat extremt braiga jobb, åkt till fjello med massa människor och chillat, vi fick bara lite problem när vi skulle hem igen eftersom kälken gick sönder när anna-lotta körde lite för galet.. vi var 12 personer som skulle få plats på tre skotrar så jag och johanna fick åka på en bob efter en av skotrarna haha ont i rumpan kan jag lova att jag hade!

sen har jag hunnit få världens fulaste buffrand i pannan så jag aldrig kan gå utan buff eller mössa igen, tävlat sista riktiga tävlingen för säsongen som gick skit, haft klubbmästerskap i spöregn igår (på skidor då haha), haft sprinttävling idag, och imorgon väntar tävling igen då ska vi åka uppför soldalssvängen, nu är jag less på att tävla, jag vill bara åka för att åka!

nu snart ska jag till lisbeth med resten av vårat skidgäng för att planera vårat läger som vi ska på, och en till grej bara, imorgon på kvällen kommer felicia!


 


Kommentarer

KOMMENTERA:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0