kladdikaki

vilken halvt värdelös dag, kom till skolan för att ha en lektion, ett hål på 4 timmar och sen en lektion till. på bussen hem bestämde jag och felicia oss att gå och äta på thai och sen for jag upp till dundret där det var marcus hellner utmaningen och eftersom jag har varit sjuk så länge och inte vill bli sjuk igen så fick jag stå inne på tidtagningen och hjälpa till.

nu funderar jag ifall jag ska orka baka en kladdkaka eller bada badkar... haha fan vad svårt val! kladdkaka here I come! jag har till och med sprutgrädde!

gaaaaammal bild med lååååångt hår... och snygg tröja!

matchande tröjor

skolan rullar på, träningen rullar inte på, men snart får jag förhoppningsvis börja träna igen. man har så mycket tid över när man inte tränar, man blir ju hur uttråkad som helst! nu ska jag följa med felicia och kolla på nå lägenheter, ciiiao


jag och syster, diggar dom matchande tröjorna hehe

"-fan vad jag hatar mitt liv! - va hatar du muslimer?"

idag är det ingen bra dag. jag äter pencilin för jag har nån infektion i halsen, jag hostar ut mina lungor ungefär var femte minut och lock i ena örat som gör så ont att jag typ vill dö, jag hör inte nånting och det gör att mitt huvud nästan sprängs.

men igår var iallafall nathalie, hilda, märta, anna-lotta och josse här, vi spelade lite spel och for sen och åt pizza på manuella, nu går jag och sover och hoppas verkligen att jag vaknar upp frisk!

usch.

nu är jag less. har varit sjuk till och från ända sen pdol, och idag vaknade jag av att jag inte kunde svälja och hade typ golfbollar till halsmandlar.

sen igår råkade jag skära mej i fingret, eller det var typ ett monster som bet mej i fingret när jag letade efter filmkortet till gojjan. usch jag hatar blod. så jag ringde i panik till sara som fick agera ambulans och komma med ett plåster haha

nu är den där flärpen som jag skärde upp helt blå! näe nu kommer typ mitt finger ruttna bort!


flottkalaset

har precis kommit hem från flottkalaset där jag och felicia skulle jobba men det fanns inget jobb så vi fick se söta ut och dansa haha! vi hann också med en sväng i rajrajbands partybuss!

nu blir det sängen och ladda för träning och flottkalaset imorron igen, ses där!


klipp dej å skaffa jobb

Har klippt håret och skaffat jobb. eller iallafall tvådagarsjobb. men klippt håret har jag iallafall!och sen har vi ju det där med jobb. har man jobbat hårt ska man vara smutsig!
nu ska jag ut i regnet och åka rullskidor, jag blir ju iallafall ren i ansiktet haha


nu tycker jag faktiskt det kan bli vinter

vaknade av en hemsk mardröm, jag åkte skidor, på en grusväg! hojj! sen kom iallafall felicia hit och vi for och fikade med hilda, hyrde en superdålig film, blue valentine hette den hyr den inte. nu har dom åkt hem och jag väntar att mamma och pappa ska komma hit med någon mat jag kan laga. sen så ska jag väl låtsas att jag också är i lule och dansar tills benen inte orkar mer.


inte helt fel

Det hade inte varit helt fel att ligga på en strand i spanien nu, äta en twister fort innan den hinner smälta, ta ett dopp i havet som var så varmt att det inte ens var svalkande, springa över den kokheta sanden så man inte brände fötterna. Det hade inte heller varit helt fel att vara lika brun.
maggio suger.

pdol.. vi hade så roligt att jag glömde bort att fota och jag kunde inte gå varken lördag eller söndag för jag hade sån träningsvärk i vaderna efter allt dansande, det kan väl sammanfatta det hela? haha.

men jag hade också en nära döden upplevelse och fastnade underst i en hög med människor när veronica maggio sjöng, ingen kom upp, ingen brydde sig heller om att man låg där, alla bara gick på en, det var så många människor så det gick ju knappt att andas heller så jag låg där och tänkte bara nu dör jag. fast jag lever ju ännu! haha

fast jag lånar dom två enda bilderna från pdol från felicia
RSS 2.0