lyckokaka

det där lät ju inte alls helt fel, fast det visste jag ju redan hehe.

snabb

jag tror inte riktigt min kropp fattade att det var tävling idag, det kändes som att jag var ute på en motionsrunda istället.

nu är vi iallafall påväg hem, det är inte helt fel att ha internet och data nu kan jag säga. men ska nog slå igång en film och mysa med min godispåse, ciiiiiiao!


teevling

vart grymt förvånad att jag kom vidare till kvartsfinalerna i klassisk sprint, vad fan hände lixom? haha
I mitt heat vart det ju inte direkt sämre att jag hade dunderfäste i den första backen så med min dåliga start och mitt dunderfäste kunde jag diagonala förbi några och det kändes skitbra! & vad händer? i sista nerförsbacken in mot mål skär skidan in i snön eller hugger, hann inte riktigt med på vad som hände, och jag flyger framåt, landar typ på ansiktet och drar en jävligt snygg sälen. så kom sist i mitt heat. gissa hur glad jag var på en skala.

en sjukt gammal bild, 2007-2008 kanske, riktigt snyggt att ha mössan så långt upp att den nästan trillar av, eller så kanske jag bara hade för stort huvud

in östersund

Dom 7 ½ timmarna det tog att åka hit gick galet fort ändå, kollade två filmer och sov sen var vi helt plötsligt framme. imorgon blir det att testa skidor och åka igenom banorna och sen gå på stan hehe, och på lördag och söndag är det tävling, nu jävlar är jag pepp! (iallafall till söndagen, på lördag är det sprint, somsagt verkligen inte min grej!)sommar, sommar och sol

helt sjukt.
jag fattar inte hur det gick till att jag blev sådär brun? jag som alltid är blek som ett spöke vart typ neger.
okej, jag älskar vintern, men jag längtar faktiskt till sommaren,
18 år, körkort, sunny beach, pdol och massa mer


Även om du står på tå, så når du inte upp till min nivå

Igårkväll chillades det med några brudar och kvällen slutade inte riktigt som jag hade tänkt mej men kult hade vi! Idag har det varit tävling på dundret, sprint, inte min grej alls men tog mej vidare till kvarten iallafall men sen glömde jag tydligen bort hur man svängde och råkade åka in i skogen haha... Imorgon är det 10 km klassiskt så nu ska jag tagga för det tillsammans med two and a half men.


första december


RSS 2.0