17 timmar i bil typ, kuljul

Vi från maif som ska tävla i Falun åkte ju minibuss hit och dom 4 första timmarna var det iskallt eftersom det var en liten springa i fönstret så vi tejpade fast min kudde i hopp om att det skulle bli lite varmare iallafall. sen stannade vi i skellefteå och åt och jag åt det värsta jag någonsin har ätit! det smakade precis som köpta köttbullar om inte mycket värre till och med och köpta köttbullar är ändå det värsta jag vet. fast jag åt ändå så inte pappa skulle gnälla och jag fick seriöst kväljningar efter varje tugga, usch.

sen nästa 5 timmar var det förjävligt varmt jag höll på att dö och kunde inte ha fötterna på golvet för golvet sprutade typ 50 graders värme så jag fick ha fötterna mot fönstret och tog bort min kudde så det skulle bli lite kallare, sen stannade vi i birsta tror jag de hette och åt där och gick på lite affärer jättesnabbt och mitt batteri på telefonen tog slut.

sen hände det jobbigaste, en lastbil hade krockat med en buss och dom stängde av vägen och vi fick stå i en bilkö nästan två timmar, när vi kom därifrån snöade det jättemycket och så var det sådär äckligt varmt, vi stannade sen på nån mack eller vad det nu var och köpte isglass haha, och var tillslut framme vid 1 på natten och vi skulle först vara framme klockan 8.

nu ska jag byta om och så ska vi fara och testa banorna skulle jag tro, tjiiingeling


Kommentarer

KOMMENTERA:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0