just smile


umgåtts med fina vänner, åkt skridskor och kollat läget med snösprutningen på dundret, det är vad jag har sysslat med dom senaste dagarna. imorgon ska jag åka skidor på snö! fast bara på stadion på dundret, med gamla skidor, men åka lite skidor är bättre än att åka inge skidor alls!

& GRATTIS HULDA som fyller hela 17 bast idag! ♥

smiiiiiiile

vilken bra dag! ingen har väl missat att det har kommit snö och så har jag precis vart och tränat 2 timmar och 45 minuter, kollade breaking dawn på bio igår och den var superbra, snart kan jag åka skidor och imorgon är det fredag! love life!

världens finaste saknade vän får stå för bilderna!
bad boysinte varje dag man hittar en hermelin i sitt skåp

gissa ifall jag vart förvånad då jag skulle gå till mitt skåp i skid och hämta mina stavar och så ser jag ett vitt litet huvud sticka fram från min underställströja haha. jag fick såklart panik och trodde det var en råtta men den var ungefär lika rädd som mej där jag stod och skrek, men nu när jag tänker efter var den ju faktiskt ganska gullig där den nyfiket stack fram huvudet för att kolla läget lixom.


dumle och smarties

det enda som stod på schemat idag blev träning, klockan 8 en måndagsmorgon, 2 timmar löpning i skogen och senare 1½ timma på gymmet men nu tycker jag verkligen det är dags för snön att komma, seriöst det är november och jag vill åka skidor!

senare for jag på mds med felicia och hilda,
felicia: dom här är värsta goda!
jag & hilda samtidigt: vad äre?
*skratt*
jag & hilda samtidigt igen: nejmen va äre?
*asgarv*
felicia: chili cheese
jag å hilda samtidigt igen: vad är det?

haha jag dog typ, friendship is one mind in two bodies. jag tror det stämmer ♥
det sjukaste nånsin

jag låser alltid dörren, alltid. men nu var det inte jag som gick in sist. så jag, nathalie och hilda sitter och kollar tv och pratar sen öppnas dörren, jag sitter så jag ser halva dörren och ser då hur den öppnas, det händer ingenting på nån sekund, jag tänker typ att det är mamma eller pappa som kommer men tyckte det var konstigt att de inte plingade först. sen kommer en gammal tant sakta gåendes in, en riktig skräckfilms tant, hon såg inte helt frisk ut nånstans och hon kommer in i hallen och stirrar på oss.

vi alla får lite panik och skriker blandat med skrattar av rädsla, seriöst hon såg riktigt läskig ut, hilda och nathalie springer in i köket och gömmer sig så jag går fram till henne och säger med skakade röst att hon har gått fel och hon stirrar på mej och jag visar henne mot dörren, asmegarädd hon hörde nog mitt hjärta dunka jag trodde typ hon skulle döda mej, sen säger jag igen ba du har gått fel du bor inte här, då börjar hon skrika nånting ba "det vet jag väl ... "sen smällde jag igen dörren och låste fort. inte nog med det, sen stod hon utanför och ryckte i dörrhandtaget länge innan hon kanske gick vidare.. sjukt läskigt och jag kommer inte kunna sova inatt.

someone like you
RSS 2.0