gröna, blåa och brunasvarta ögon
you got it wrong

jag ska snart knalla iväg till tandläkaren så jag slutade redan 10 idag, och slapp mitt långa hål, istället för 3, inte helt fel! senare ska jag dra mej ut å springa nån timme och efter det blir det fruksallad och mys med min långa dumle! (kärt barn har många namn hilda, hulda, kapten filling, dumle...)krossa alla fönster

mina dagar består av pluggpluggplugg och lite träning, och jag har ännu inte tagit igen det jag inte sov från ihelg så idag råkade jag visst snooza 1 timme å 45 minuter innan jag lyckades ta mej upp... och jag brukar flyga upp från sängen när klockan ringer! men jag fick iallafall komma hem till en ren lägenhet då mammsen vart här och städat! det behövdes kan jag lova. nu är det bara fortsätta plugga till nk provet, jag tänker inte ens förklara hur otroligtjävla mycket jag hatar nk.
5 lektioner kvar till lovet!!!
hejdå


bruna ben
nu vet jag inte riktigt vad som hände här, bilderna blev jättejättesmåa och suddiga tänkte bara säga att jag saknar att vara lite brun, nu är jag nästan lika blek som sista bilden. skitkult. idag längtar jag lite extra till sommaren och bulgarien, hatar hösten och den där jäävla snön kan ju aldrig ta och pallra sig hit!

sunny beach

nu mina damer och herrar, pojkar och flickor, är resan till sunny beach med bästa vän beställd! 0 meter till centrum och 20 meter till stranden, bara 270 dagar kvar.. men det går nog fort, snart står vi där helt vilse på arlanda!

alla barnen lekte kannibaler utom Arne, för han fick va chiliconcarne

hej vädergudarna där uppe!
jag (och resten av gällivares befolkning hehe) skulle bli väldigt glada om solen försvann och att det istället rasade ner ungefär 2 meter snö så jag slapp springa (för man blir ju som lite less) och istället får plocka fram skidorna (för man blir ju som aldrig less på det)!
nu förväntar jag mig att det ska vara vitt ute när jag vaknar imorgon, tack!hej klant

vad säger man, jag är en sån som hoppar över en "liggande fåtölj" och stukar tån nån timme före en tävling, klämmer tummen för att jag glömde ta bort den innan jag smällde igen bildörren. så inget nytt att jag snubblade över en sån här:

i mörkret i finland så min sko såg ut såhär:så fick jag gå resten av veckan. det kändes som att jag gick så för att jag tyckte det var snyggt, vem vet, kanske nya grejen.

snöpremiär och bröllop

förra veckan var grym. premiären på snö i skidtunneln i vuokatti, kan ju bara säga att sommarträningen verkligen kändes värt när man fick ta de första vingliga stegen på vanliga skidor! nu hoppas jag snön stannar kvar så jag får sätta rullskidorna på hyllan!

På lördag satte jag mej på en buss mot stora sjöfallet där Malin och Johan gifte sig, bästa vän var brudtärna och alla var så himla fina! det gjorde ju inte precis dagen sämre av att maten var sjuuuukt god! alla blir förvånade av att det kommer från mej hehe..

& veckan började inte så illa heller, hade en lektion och efter skolan for jag till Eriksson och hämtade två par übersnygga skidor! nu längtar jag som ett mongo efter snön ♥hejdå gällivare..

..heej vuokatti!
nu snart beger vi skidisar oss iväg till skidtunneln i vuokatti, jag kommer leva livet och får väl fundera ifall jag vill komma tillbaka igen. jag kan knappt fatta att jag ska få åka skidor på snö imorgon!! ni kan ju höra av er ifall vi får nå snö då kan jag komma hem igen, heeeeeejdå!


RSS 2.0