rutten potatis

nu är det såhär, när jag är hungrig blir jag arg.
idag åkte jag till byn för middag och tårta då syster fyller år, så åt lunch vid halv 12 och tog sen bussen hem (säger fortfarande hem till tjotti) vid 4. då hade det redan gått över 4 timmar, alltså alldeles för länge sen jag åt slempalten i skolan.

hemma så får jag ingen mat för isabelle och joel har inte kommit ännu. TVÅ timmar senare kommer dom. jag känner hur det börjar ryka från öronen och jag behöver mat. fort. sen så smakar den bakade potatisen skit,så då blev jag ju irriterad för att hon hade valt bakad potatis istället för potatisgratäng, jag menar vem väljer nåt före  p o t a t i s g r a t ä n g ?!

så då sitter jag och surar för att jag inte kunde äta och jag höll på att dö av hunger. men då såklart har jag fått en rutten potatis! som att det inte var nog att jag inte fick nån mat. sen så skulle precis jag få den ruttna potatisen. jag lovar, jag höll på att explodera.

aja det jag ville få fram var, eftersom de i min klass säger att dom inte har sett mej arg, ni vill inte se mej hungrig.


Kommentarer

KOMMENTERA:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0