skjuten, misshandlad, våldtagen, krig

nu börjar jag bli less på mina mardrömmar, drömmer alltid om krig, att jag blir misshandlad, våldtagen, och inatt drömde jag att jag blev skjuten. imorse var jag också hos tandläkaren och drog ut min tredje tand, nu är det bara en kvar, gud så skönt!

på min enda lektion idag for vi och filmade när dom höll på att riva hus, det är väl det enda vettiga för idag. resten av dagen ska jag vika in tvätt, diska och försöka läsa min jävla engelskabok nångång men varje gång jag försöker så somnar jag. tur att Americas funniest homevideos börjar om en kvart, det finns inget bättre haha! ciiao!


fettisdag

mamma och pappa var precis förbi hit med en semla mmmmmuums! men varför ska dom göra semlorna så krångliga? nu måste man först ta bort locket, ta bort grädden och sätta den på sidan tillsvidare, ta bort mandelmassan och slänga iväg den, sätta tillbaka grädden och tillsist locket och då blir det alltid så kladdigt överallt. fel att ha i vanilj vad-det-nu-heter istället för äcklig mandelmassa.

nej nu är börjar det lukta mat så nu är nog köttfärsbiffarna klara ciiiao!


näst sista dagen

idag är det näst sista dagen på vårt hemmaläger och det börjar kännas, igår fick jag ihop 6 timmars träning och det har blivit ungefär 5 timmar alla andra dagar så igår somnade jag innan klockan var 9. fast sen drömde jag att jag höll på att bli indragen i skogen av nån snubbe som skulle våldta mej då vågade jag knappt somna om.


är man för hungrig så glömmer man nycklarna i dörren

igår somnade jag vid 6 på kvällen och vaknade av att nån plinga på dörren, så jag snubblar fram till dörren, ser typ trippelt för jag var så trött och där står min granne med mina nycklar i handen å håller fram dom till mej (antar att jag glömde dom i dörren..) men jag var så trött så jag fattade ingenting jag bara stod där och kollade på han och på mina nycklar, å efter ett tag började han skratta och då fattade jag att det var mina nycklar så mumlade "oj, tack", kanske lite skämmigt. sen i fredags så ramlade jag när jag gick ut från bussen också, när jag var ensam! typ det värsta som kan hända haha herregud!


när går tåget?

Var i skolan på en lektion en halvtimma innan jag var tvungen att gå till bussen till tandläkaren så nu har jag fått tandställningen som dom har lovat mej nu varje höst och vår i fem år. kanske inte så jätteroligt men det är ju värt det. 

Jag lyckades få med mej både hilda och felicia till gymmet idag också, inte illa! nu måste jag bara laga mat, fiskpinnar och mos, igen haha, det är inte lätt när man måste laga mat varje dag, hejdå!
toppen

jag hittade precis min ipod som varit borta sen jag kom hem från spanien i juli! men jag menar, vem fan kommer på att lägga den i en gammal mobilkartong gömd bland träningskläderna?

idag på träningen körde vi spinning och sen zumba nu när det är så kallt ute, sjuukt roligt och jag är inte alls stel som ett kylskåp..

I torsdags åkte vi maif'are ner till övik för tävling, lördagens tävling blev inställd då det var för kallt så vi kollade hockey istället haha, på söndag kördes det även fast det var på gränsen till för kallt, jag kan lova att det inte var skönt att åka ner för den nästan 1 km långa nerförsbacken, istället för att det "svartnar framför ögonen" så vitnade det framför ögonen, trodde jag skulle bli blind där ett tag eller att jag skulle åka in i ett träd när jag försökte blunda för att värma ögonen litegrann haha.

 
RSS 2.0