En bra helg

♥ Tävling skiathlon 3,3 km klassiskt och sen skidbyte och 3,3 km skate, bra form och taktikkörning av mej och hanna hela vägen, vi drog ifrån de andra och behövde inte köra på så fort, sen blev det spurtstrid och hanna ramlade, det kunde lika gärna vara jag när båda har lika fin balans haha.

♥ Jacuzzi på hotellet, thaimat och sen hotellfrukost ♥♥♥

♥ Tävling igen kring 8 km klassisk masstart på en väldigt platt bana, inte ok för mej som gillar backar (men inte då nerförs) och inte heller ok att nån ligger framför och bromsar och när man försöker åka om i det andra snöiga sega spåret så ökar den farten så man inte kommer om, rätt så irriterande men ändå en helt ok tävling :)

dagmar?

hade sovmorgon till 13.15 imorse och ändå måste man stiga upp halv 8 för att tvätta, galet vad kult det är att tvätta.. efter skolan for jag upp på dundret och körde intervaller med Hanna och Daniel i världens jävla storm, det kändes helt ok hoppas bara det håller i sig till helgen. imorgon åker jag till åsarna och tävlar, sprint fristil på lördag och 10 km klassiskt på söndag nu jäääävlar!
siri

haha siri gör min dag! pappa sa till den ba "tell me a joke" och så svarar hon "okey I call you Yo!" och nu kallar hon pappa för Yo hela tiden och när han säger "delete my nickname" så säger hon "what do you mean with benny my naked game?" hahaha hojj!

nu har jag kollat upp alla tävlingar jag ska åka och det är bara 11 helger med tävlingar kvar! sen får man vänta 7 månader igen, herregud det har knappt börjat och är snart slut!


en gammal energikaka

det är vad jag äter nu, men två månader gammalt kanske inte gör så mycket haha! den smakade då som vanligt.. kylskåpet ekar väldigt tomt men imorgon åker jag till tjotti och spenderar helgen med felicia och kanske hilda, med skoter, korvgrillning och kanske övernattning mitt ute i skogen, asnajs!

nu ska jag promenixa med sara till coppe och hyra en film och köpa nåt gott, puss!


Utkast: Jan. 3, 2012livet är ganska så bra nu. fina vänner, skidor i massor med snö, kaffe och lov. 2012 kommer bli bäst!


RSS 2.0